O NAMA
 

Poduzeće Reneko d.o.o. osnovano je 1996. godine u Samoboru sa namjerom da na Samoborsko tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvodača po prihvatljivim cijenama.

Počeli smo kao mala trgovina da bi u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina na području grada Samobora.

Svake godine, počevši s 2000. godinom, Reneko d.o.o. se uvrštava u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera koju izdaje Zavod za poslovna istraživanja.

Prepoznatljivi smo po kvaliteti robe i asortimana koje prodajemo, te usluga koje pružamo.

Naši partneri zadovoljavaju svjetske norme kvalitete i sigurnosti (opće ISO 9000 i ISO 14000 i specifične za autoindustriju, npr. ISO/TS/16949), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju. Naši glavni dobavljači su renomirane njemačke i svjetske tvrtke koje se javljaju kao dobavljači svih većih europskih i svjetskih proizvodača vozila. Time smo u mogućnosti ponuditi Vam rezervni dio koji se od originalnog dijela razlikuje jedino u izgledu ambalaže, i naravno,u cijeni koja je bitno niža.

Naši klijenti su privatni i ovlašteni autoservisi, autoservisi velikih poduzeća, auto udruge i građanstvo.

Uvidjevši da se tržište motocikala unatrag par godina enormno povećalo, te da je potražnja za kvalitetnim i pouzdanim dijelovima renomiranih svjetskih proizvodača sve veća, od 2004. godine proširili smo naš asortiman i na dijelove za motocikle.

Zbog sve veće zainteresiranosti za auto tuning, 2005. godine počeli smo surađivati s tvrtkom AUTOSTYLE i A3M, te postali njihov regionalni zastupnik (područje zapadnog dijela grada Zagreba). U mogućnosti smo Vam ponuditi najraznovrsnije dijelove za tuning (bio to styling ili tuning) Vašeg automobila.

U 2007. godini intenzivirala se suradnja sa tvrtkom JC Auto te smo postali i njihov ovlašteni distributer za grad Samobor i njegovu širu okolicu tako da smo u mogućnosti ponuditi dijelove za sva japanska i korejska vozila po najpovoljnijim cijenama na tržištu. U sklopu JC Auta postoji i JC Tuning Division kojeg također zastupamo i stoga Vam možemo ponuditi tuning dijelove iz njihova asortimana.

Uz već postojeći asortiman dijelova i opreme za automobile i motocikle, 2007. godine krenuli smo u teretni program. U mogućnosti smo Vam ponuditi zamjenske dijelove za teretna i laka komercijalna vozila te dijelove prve ugradnje.

Naš cilj je da zadovoljimo sve potrebe vašeg metalnog ljubimca.

Ukoliko imate pitanja vezana uz vaš automobil, motocikl ili kamion, slobodno navratite do nas, jer mi smo tu za Vas i zbog Vas!

Direktor, ing. Bruno Dizdar

 
 
 
   
Sva prava pridrzana 2007.