Naručivanje

Naručivanje dijelova i česta pitanja

Ispunite obrazac kako bi poslali upit za tražene dijelove ili provjerite česta pitanja u slušaju nedoumica. Ukoliko imate dodanih pitanja, posjetite stranicu kontak i kontaktirajte nas za sve nejasnoće.


  Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.

  Česta pitanja

  Provjerite česta pitanja u slušaju nedoumica. Ukoliko imate dodanih pitanja, posjetite stranicu kontakt i kontaktirajte nas za sve nejasnoće.

  Dostavljamo na kućnu adresu. Koristimo usluge HP Expressa/Paket24. Rok isporuke je 24-48h ovisno o lokaciji dostave.

  Da, moguće je plaćanje pouzećem.

  Podržavamo plaćanje karticama na rate, kako u poslovnici tako i putem online naručivanja. Oblik plaćanja na Internet stranici je plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica: Maestro, MasterCard, Visa, Diners.

  Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom se smatra izvršenim u trenutku autorizacije od strane izdavatelja kartice. Po izvršenoj uplati vaša narudžba smatrat će se urednom narudžbom ukoliko su svi podaci točno i potpuno uneseni, nakon čega ćemo započeti obradu iste. Narudžba se neće smatrati urednom niti će na bilo koji način obvezivati Prodavatelja ukoliko po istoj nije prethodno izvršeno plaćanje. O načinu i sigurnosti plaćanja te zaštiti osobnih podataka prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama brine Tcom Payway, a više detalja možete saznati ovdje.

  Prilikom naručivanja dijelova, telefonski ili online putem stranice Naručivanje potrebni su nam sljedeći podaci:

  • preslika knjižice vozila ili
  • podaci poput
   • modela vozila
   • obujma motora
   • snage motora
   • godišta vozila
   • te broja šasije.
  Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja, ova stranica koristi kolačiće.