O nama

1994

Zašto se odlučiti baš za nas?

Preko 25 godina iskustva u prodaji auto/moto dijelova

Poduzeće Reneko d.o.o. osnovano je 1994. godine sa namjerom da na Samoborsko tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvodača po prihvatljivim cijenama.

Svake godine, počevši s 2000. godinom, Reneko d.o.o. se uvrštava u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera koju izdaje Zavod za poslovna istraživanja.

Prepoznatljivi smo po kvaliteti robe i asortimana koje prodajemo, te usluga koje pružamo.

Naši partneri zadovoljavaju svjetske norme kvalitete i sigurnosti (opće ISO 9000 i ISO 14000 i specifične za autoindustriju, npr. ISO/TS/16949), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju. Naši glavni dobavljači su renomirane njemačke i svjetske tvrtke koje se javljaju kao dobavljači svih većih europskih i svjetskih proizvođača vozila. Time smo u mogućnosti ponuditi Vam rezervni dio koji se od originalnoga dijela razlikuje jedino u izgledu ambalaže, i naravno,u cijeni koja je bitno niža.

Naši klijenti su privatni i ovlašteni autoservisi, autoservisi velikih poduzeća, auto udruge i građanstvo.

Uvidjevši da se tržište motocikala unatrag par godina povećalo, te da je potražnja za kvalitetnim i pouzdanim dijelovima renomiranih svjetskih proizvodača sve veća, 2004. godine proširili smo naš asortiman i na dijelove za motocikle.

Naš cilj je da zadovoljimo sve potrebe vašeg metalnog ljubimca.

Ukoliko imate pitanja vezana uz vaš automobil, motocikl ili kamion, slobodno nas nazovite, pošaljite e-mail, kontaktirajte putem društvenih mreža (Facebook/Instagram) ili navratite do nas – jer mi smo tu za Vas, zbog Vas i tako već više od četvrt stoljeća!

Naš motto je: “Ako nema Reneko, nema nitko!

Reneko Samobor

NAJBOLJI TEAM

Stručno osoblje koje se konstantno educira kako bi mogli ponuditi najbolje dijelove po najboljim cijenama i u najkraćem mogućem roku.

KONSTANTNO NAPREDOVANJE

Nastojimo konstantno ulagati u naše zaposlenike i prodajne procese kako bi uvijek bili u mogućnosti ponuditi i nabaviti sve dijelove koji su Vam potrebni u najkraćem mogućem roku i po najpovoljnijim cijenama.

NAJBOLJA TRGOVINA U GRADU

Niti jedna trgovina auto dijelovima nije duže u gradu Samoboru nego Reneko, a to dovoljno govori o našoj sposobnosti te povjerenju naših vjernih kupaca – kako na području grada Samobora, tako i diljem Hrvatske. Više od 25 godina pružamo najbolju uslugu!
Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja, ova stranica koristi kolačiće.